Főoldal

Tisztelt Pályázók!

A jelentkezések nagy számára és az igényelt támogatások GINOP-1.1.1-18 kódjelű felhívás keretösszegét meghaladó mértékére, az előminősítési felületen
a jelentkezések befogadását október 31-én 18 órától felfüggesztjük!

Tájékoztatjuk az inkubációs programok előminősítésére jelentkezőket, hogy az október 20-áig feltöltött jelentkezések minősítése megtörtént, arról a következő 2 munkanapon megküldjük a tájékoztatást a jelentkezés során megadott e-mail címekre.
Ezzel egyidejűleg felhívjuk a figyelmet arra, hogy a GINOP-1.1.1-18 kódjelű felhívás módosult a mai napon, melynek értelmében a beadási határidő november 5-éről 12-ére módosult. 

 

Információs telefonszám: +36-30-564-3331

 

Az inkubátorok célja, hogy segítsék az induló vállalkozások túlélését, mielőbbi piacrajutását, illetve sikeres növekedési pályára állítását. Ennek a feladatnak az inkubátorok csak akkor tudnak megfelelni, ha az ügyfeleik szükségleteiből kiindulva, színvonalas és hatékony szolgáltatásokat nyújtanak. Az előminősítés fókusza ezért elsősorban a fejlesztő szolgáltatásokra való felkészültség és alkalmasság vizsgálata.

Tisztelt pályázó! A  GINOP 1.1.1.-18 kódszámú „Vállalkozói és ipari inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatása” c. pályázati kiírásban a SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvány került kijelölésre az inkubátor előminősítési folyamat lebonyolítására. Amennyiben szeretne támogatási kérelmet benyújtani, kérjük első lépésként ezen a portálon regisztráljon és töltse ki az előminősítési kérdőívet. Az előminősítési folyamat lebonyolításáról és az elbírálási szempontrendszer összetevőiről a külön menüpontban elérhető Eljárásrendből tájékozódhat.

 

Az előminősítés megkezdéséhez regisztráljon vagy jelentkezzen be fiókjába.